Stroški dostave

Stroški dostave so 3,50 €. Pri nakupu nad 80 € ne zaračunavamo poštnine.

 
 
 

Prodajalna Komet

Delovni čas:

pon. - pet.: od 9:00 do 17:00

sob.: od 8:00 do 12:00

ned.: zaprto

 
 
 

Aktualno

Serija bombažnega perila:  bodi Lenka, hlačke Lada in Lita, nedrček Lidija sedaj v NOVI BARVI (kožna) !!!

 
 
 

Podjetje

Podjetje

VČERAJ

Leta 1960, ko se je vse skupaj začelo, si najbrž nihče od prvotno petih zaposlenih ni predstavljal, v katero smer bo odpotoval metliški Komet.

V prvih letih poslovanja je bil proizvodni program zelo širok in razpršen, saj je obsegal tako žensko spodnje perilo, kot tudi otroško konfekcijo in konfekcijo za odrasle. Z razvojem podjetja in rastjo števila zaposlenih se je pojavila potreba po specializaciji, ki je prinesla večjo in bolj dovršeno proizvodnjo ter prepoznavnost na trgu.

 

DANES

S svojimi izdelki smo prisotni na trgu Slovenije, Hrvaške, Makedonije, Srbije, Bosne in Hercegovine, Nemčije in Izraela. V Republiki Hrvaški in v Srbiji imamo hčerinski podjetji, ki aktivno soustvarjata uspešnost blagovne znamke Komet.

Glavna dejavnost podjetja je oblikovanje in trženje ženskega spodnjega perila. Trudimo se, da smo vedno v koraku z najnovejšimi tehnološkimi inovacijami tako pri izbiri, dodelavi kot tudi uporabi sodobnih materialov.

Perilo Komet je oblikovano v skladu z najnovejšimi modnimi smernicami in želi zadovoljiti širok spekter ciljnih skupin. Od tistih, ki prisegajo na eleganco in funkcionalnost, do mladih, ki prisegajo na modne trende.

Komet je danes sinonim za kakovostno, funkcionalno in modno žensko spodnje perilo, s katerim želimo ugoditi ženski, ki je samozavestna, modna, urejena in z veseljem poudarja svojo ženskost.

ŽELIMO UJETI RAVNOVESJE MED FUNKCIONALNOSTJO, SODOBNOSTJO, PRESTIŽEM IN DOSTOPNOSTJO.

 

JUTRI

Naša prihodnost temelji na sistematičnem razvoju lastne blagovne znamke, ki ga spremljajo intenzivne marketinške dejavnosti.

Naša vizija je ostati ena izmed vodilnih blagovnih znamk na trgih, kjer smo že prisotni, kakor tudi uveljaviti se na novih trgih.

Zato smo, z željo približati se našim zvestim potrošnikom, blagovno znamko Komet dopolnili z ženskim spalnim programom in ženskimi kopalkami.

Znanja imamo dovolj, motivacije in delovnega zanosa tudi, zato smo prepričani, da bomo dosegli, da bo Kometova zvezda sijala tudi naprej.


ŠTEVILKA VPISA V SODNI REGISTER

Registrsko sodišče: Okrožno sodišče Novo mesto

Srg 2011/30195; Številka vpisa v sodni register. 1/00016/00

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.