Nedrček z oporo − v košaricah pod prsmi ima všito plastificirano žico, ki podpira prsi in polepša njihov izgled; zaradi opore se košarica nedrčka prsim tudi bolje prilega.

Nedrček z oblikovanimi košaricami − nedrček s termično oblikovanima košaricama. Prednost nedrčka je v tem, da na košarici ni vidnih šivov in tako ne pušča kontur na vrhnjem oblačilu.

Nedrček s penastima oblikovanima košaricama − nedrček je podložen z brezšivnima penastima oblikovanima košaricama. Na košaricah ni šivov in tako nedrček ne pušča vidnih kontur na vrhnjem oblačilu.

Nedrček push-up − nedrček z močno podloženima košaricama in oporama je posebej primeren za manjše prsi, saj jih optično poveča.

Minimizer − nedrček, katerega glavni namen je optično zmanjšanje prsi za eno velikost košarice. Ima brezšivne termično oblikovane košarice, ki dajejo odlično oporo prsim in brezšiven izgled na vrhnjih oblačilih.

Nedrček za doječe mamice – je nedrček brez opore z vgrajenima sponkama za enostavno odpenjanje košaric. Izdelan je iz naravnih materialov, ki omogočajo prijeten otip in enostavno vzdrževanje.

Nedrček za operirane na prsih – praviloma je nedrček brez opore. Na notranji strani ima všito podlogo, ki omogoča vstavljanje protetičnega vložka (na levi ali desni strani).

Bustje − podaljšan nedrček z oporo v košaricah, ki sta lahko tudi podloženi; sega nekaj centimetrov pod prsi, lahko pa tudi do popka.

Body − podaljšan nedrček ali top s hlačkami v enem delu, ki je narejen iz bolj prilagodljivega materiala.

Korzet − trdnejši, ojačan, podaljšan nedrček s steznikom ali s klasičnim pasom za nogavice v enem delu je narejen iz trdnejšega materiala in krojen tako, da telo oblikuje (stisne); daje oporo hrbtnim in trebušnim mišicam.

String − hlačke z visokim izrezom v nožnem delu, ki ne pokrivajo ritnic v zadnjem delu.

Tanga hlačke − hlačke, ki segajo do sredine bokov ali pasu. Zadnji in prednji del hlačk na boku združuje tanek trak ali elastika.

Brazil − hlačke z zelo visokim izrezom v nožnem delu in s sprednjim delom, ki ima izrazito obliko črke V.

Slip hlačke – hlačke z nožnim izrezom, ki se v višini giblje od mini na bokih, do maksi v pasu.

Hipster − oprimejo in prekrivajo boke. Zelo popularne z modo nizkih pasov pri vrhnjih oblačilih.

Boxer hlačke − imajo kratke, oprijete hlačnice. Primerne so za rekreacijo in posebej priljubljene med mlajšimi potrošnicami. Lahko pa so hlačnice podaljšane tudi do kolen in kot take primerne za vse tiste, ki imajo močna stegna.

Miderske hlače – so krojno oblikovane tako, da telo (boke) stisnejo in oblikujejo. Elastične pletenine, iz katerih so narejeni modeli, so prožne, vendar čvrste. Nekateri modeli so še dodatno ojačani s podlogami na trebušnem delu. Zaradi svoje funkcije jih lahko uporabljamo po raznih operativnih posegih.