1. Kaj pomeni 75B?

75 je 75 cm podprsne mere, B pa predstavlja volumen košaric, ki je prav tako definiran z mero, ki predstavlja obseg prsnega dela. Poglej si zavihek – tabela velikosti.

2. Kakšen material je modal micro?

Modal micro je po kemični sestavi regenerirano celulozno(predelano naravno)vlakno oz. dejansko modalno vlakno s to razliko, da se pri postopku proizvodnje prede iz mnogo tanjših filamentov, iz katerih se dobijo finejša vlakna. Iz teh razlogov imajo vlakna še boljše lastnosti, kot so hidrofilnost (vodovpojnost), izredno mehak otip, izdelki pa nudijo visoko udobje pri nošenju.

3. Kakšna je razlika med nedrčkom s kostjo in brez?

Razlika je v oblikovanju prsi. Vsake prsi rabijo svoj nedrček. Nedrčki brez kosti so namenjeni predvsem tistim potrošnicam, ki so bolj občutljive in ne prenašajo kosti- kovinskih opor in si želijo nežnejše opore. Nedrčki brez opore so tudi v večjih številkah in tako primerne tudi za večje prsi.

4. Nedrček brez šivov, kakšen je to nedrček?

Nedrčku s termično oblikovanimi košaricami pogovorno pogosto rečemo tudi nedrček brez šivov. Tovrstne košarice omogočajo gladko površino košaric, ni vidnih šivov skozi vrhnja oblačila.

5. Kaj mi priporočate za oblikovanje postave?

Stezni bodi Hilda, stezne hlačke Vanda, Beti, Jera. Odvisno od potrebe telesa.

6. Kateri nedrček mi priporočate za povečanje prsi?

Dilana je nedrček z oljnim push up-om, ki poveča prsi za velikost ali dve.

7. Zakaj se kosti v nedrčku zlomijo ali uidejo iz velurtraku?

Vse to se zgodi zaradi neprimernega vzdrževanja perila. Če želimo, da nedrčki ostanejo čim dlje takšni, kot smo jih kupili, se moramo držati navodil za uporabo. Strojno pranje v prepolnem bobnu, s centrifugo brez zaščite, in če dodamo še previsoko temperaturo ali neprimerna pralna sredstva, je usoda izdelka jasna.