VČERAJ

Leta 1960, ko se je vse skupaj začelo, si najbrž nihče od prvotno petih zaposlenih ni predstavljal, v katero smer bo odpotoval metliški Komet.

V prvih letih poslovanja je bil proizvodni program zelo širok in razpršen, saj je obsegal tako žensko spodnje perilo, kot tudi otroško konfekcijo in konfekcijo za odrasle. Z razvojem podjetja in rastjo števila zaposlenih se je pojavila potreba po specializaciji, ki je prinesla večjo in bolj dovršeno proizvodnjo ter prepoznavnost na trgu.

 

DANES

S svojimi izdelki smo prisotni na trgu Slovenije, Hrvaške, Makedonije, Srbije, Bosne in Hercegovine, Nemčije in Izraela. V Republiki Hrvaški in v Srbiji imamo hčerinski podjetji, ki aktivno soustvarjata uspešnost blagovne znamke Komet.

Glavna dejavnost podjetja je oblikovanje in trženje ženskega spodnjega perila. Trudimo se, da smo vedno v koraku z najnovejšimi tehnološkimi inovacijami tako pri izbiri, dodelavi kot tudi uporabi sodobnih materialov.

Perilo Komet je oblikovano v skladu z najnovejšimi modnimi smernicami in želi zadovoljiti širok spekter ciljnih skupin. Od tistih, ki prisegajo na eleganco in funkcionalnost, do mladih, ki prisegajo na modne trende.

Komet je danes sinonim za kakovostno, funkcionalno in modno žensko spodnje perilo, s katerim želimo ugoditi ženski, ki je samozavestna, modna, urejena in z veseljem poudarja svojo ženskost.

ŽELIMO UJETI RAVNOVESJE MED FUNKCIONALNOSTJO, SODOBNOSTJO, PRESTIŽEM IN DOSTOPNOSTJO.