• −80%
  • 80%

Luksuzne in unikatne enodelne kopalke Miss Earth No. 2020 – ekskluzivna omejena izdaja KOMET X THE LIE by JPZ

30,00 €
150,00 €

Enodelne kopalke Miss Earth No. 2020  so del nove kolekcije kopalk, ki jih je ekskluzivno za KOMET ustvarila svetovno priznana Slovenska oblikovalka Jerneja P. Zhambrovskyy, pod svojo blagovno znamko THE LIE by JPZ za finalni izbor Miss Earth Slovenija 2020.

Unikatne in edinstvene kopalke so namenjene vsem, ki cenijo visoko modo in si želijo pritegniti pozornost z luksuznimi kopalkami. Kopalke so lično zapakirane v vrečki za pranje perila.

Kopalke so na voljo v beli, črni in rdeči barvi z push-up (B in C) in dvojno push-up (BB in CC) košarico. Kopalke bodo na voljo v velikostih od 36 do 40.

Barva
Velikost
Količina

clear

Tabela velikosti

Pri določanju prave velikosti je v pomoč tabela mednarodnih evropskih mer (glej tabelo), ki temelji na štirih merah:

A: obseg prsi

B: obseg pod prsmi

C: obseg pasu

D: obseg bokov

Določitev prave velikosti nedrčka

Najprej določimo osnovno velikost, ki temelji na podprsnem obsegu. Izmerimo se čez hrbet v višini hrbtnega izreza in spredaj pod prsno gubo. Nato izmerimo prsni obseg. Šiviljski meter položimo čez hrbet v višini hrbtnega izreza (na mestu, kjer se nedrček običajno zapenja), nato pa ga položimo prek prsnih bradavic do prsne kosti – do vdolbine med prsmi. To mero nato primerjamo s prej izmerjenim obsegom pod prsmi.

Tabela velikosti

Podatki

Tip
Ženske kopalke
Sestava
Poliamid 80 %, Elastan 20 %
Barva
bela, črna, rdeča
Posebnost
Push up

Določene reference

chat Komentarji (0)